Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας αποφάσισε να βραβεύσει την ανακοίνωση που οι σύνεδροι θα επιλέξουν ως καλύτερη. Το έπαθλο είναι 100 ευρώ μαζί με επιταγή 150 ευρώ για αναλώσιμα, που προσφέρονται από την εταιρεία Lab Supplies Scientific.

Ψηφοφορία
Υποψήφιες για βράβευση είναι όλες οι αναρτημένες ανακοινώσεις, εκτός εάν οι συγγραφείς δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, οι συγγραφείς θα σημειώσουν επάνω στην ανακοίνωσή τους ‘ΟΧΙ’. Δεν συμμετέχουν στο διαγωνισμό οι αναρτημένες ανακοινώσεις της Ειδικής Συνεδρίας 8.
Κάθε σύνεδρος έχει δικαίωμα να επιλέξει δύο αναρτημένες ανακοινώσεις που του/της αρέσουν περισσότερο από κάθε συνεδρία – δύο από τις ανακοινώσεις της Παρασκευής 21/10 (συνεδρίες 1-6) και δύο από τις ανακοινώσεις του Σαββάτου 22/10 (συνεδρίες 7-12).
Οι σύνεδροι θα βρουν στην τσάντα του συνεδρίου την ειδική καρτέλα ψήφου. Σημειώνουν σε αυτήν τους αριθμούς των ανακοινώσεων που θα επιλέξουν και εάν το επιθυμούν και τους λόγους για τους οποίους τις ψηφίζουν.
Οι ψήφοι θα κατατεθούν σε ειδική κάλπη που θα στηθεί στη Γραμματεία του συνεδρίου το Σάββατο 22/10. Θα είναι ανοιχτή μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Κυριακή,  κατά την τελετή λήξης του συνεδρίου (12.00-13.00).

Δείτε τις αναρτημένες ανακοινώσεις την Παρασκευή 21/10 και το Σάββατο 22/10 και ψηφίστε εκείνες που σας αρέσουν περισσότερο!

--------------------

Αποτέλεσμα

Το βραβείο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης του Συνεδρίου απονέμεται στην εργασία «Himantoglossum jankae και H. samariense (Orchidaceae): τα φαινόμενα απατούν;», με συγγραφείς τους Χαριτωνίδου Μ, Τσιφτσή Σ, Δρούζα ΑΔ, Μαδέση Π

 

[Δεύτερη σε ψήφους ήταν η ανακοίνωση «ΠεταλούΘες: Οι πεταλούδες της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης ως δείκτες ποιότητας του αστικού πρασίνου», με συγγραφείς τους  Γεωργιάδου Ε, Καραΐνδρου Σ, Αβτζή ΔΝ]