Για να υποβληθεί η περίληψη μιας εργασίας, ένας τουλάχιστον από τους συγγραφείς της θα πρέπει να έχει προηγουμένως εγγραφεί στο Συνέδριο. Κάθε εγγεγραμμένος έχει δικαίωμα να υποβάλει μέχρι δύο εργασίες (φυσικά μπορεί να συμμετέχει σε πολύ περισσότερες - δεν υπάρχει όριο). Εφόσον όμως συμμετέχει σε περισσότερες από δύο, θα πρέπει να εγγραφεί και άλλος συγγραφέας ο οποίος να τις υποβάλει. 

Η εγγραφή στο Συνέδριο καλύπτει τα ακόλουθα:

  • Είσοδο στις συνεδρίες
  • Συνεδριακό υλικό
  • Καφέδες και συνοδευτικά για τα διαλείμματα
  • Τελετή καλωσορίσματος
  • Βεβαίωση συμμετοχής
  • (ενδεχομένως και άλλα)

Δεν περιλαμβάνει το γεύμα του Συνεδρίου

Πρόσθετες παροχές

Για τις ημέρες του Συνεδρίου, έχουμε εξασφαλίσει για όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) δωρεάν μεσημεριανό φαγητό στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. (όπου διεξάγεται το Συνέδριο).

Μεσημεριανό και άλλα διαλείμματα

Για όσους θα ήθελαν να γευματίσουν κατά το μεσημεριανό διάλειμμα, η πιο κοντινή επιλογή είναι το CAFE ROOF GARDEN που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Κτηρίου της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης, ακριβώς δίπλα στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. όπου διεξάγεται το Συνέδριο. Τον ίδιο χώρο μπορείτε να επισκεφτείτε εάν θέλετε καφέ, αναψυκτικά ή άλλα σχετικά και χώρο για να καθήσετε και να κουβεντιάσετε με φίλους και συναδέλφους.  Και στις δύο περιπτώσεις η χρέωση είναι χαμηλή.  

Για τις διαφορετικές κατηγορίες συνέδρων ισχύουν τα ακόλουθα ως προς το κόστος εγγραφής:

Κατηγορίες συνέδρων

Μέχρι 5 Ιουλίου 2016

Μετά τις 5 Ιουλίου 2016

Μέλη της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας

50

60

Μη μέλη

65

75

Φοιτητές

20

Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής

35

Παρακολούθηση 1 ημέρας

10

Παρακολούθηση 1 ημέρας-φοιτητές

Ελεύθερα

Στην κατηγορία των φοιτητών περιλαμβάνονται οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι υποψήφιοι διδάκτορες. Οι φοιτητές κάθε κατηγορίας θα πρέπει να αποδεικνύουν τη φοιτητική τους ιδιότητα (πάσο) στη Γραμματεία του Συνεδρίου, προκειμένου να παραλάβουν το υλικό της εγγραφής τους.

Η μειωμένη τιμή για τα μέλη ισχύει εφόσον είναι ταμειακώς εντάξει. Όσα μέλη της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά ταυτόχρονα με την εγγραφή τους στο Συνέδριο (βλ. Πληρωμή). Σημειώνεται ότι όλοι όσοι μετείχαν στο προηγούμενο συνέδριο της Εταιρείας, στη Μυτιλήνη, και πλήρωσαν εκεί τη συνδρομή τους είναι ταμειακώς εντάξει. Θα την ανανεώσουν ξανά τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Προφανώς ταμειακώς εντάξει είναι και όσοι γράφηκαν ή ανανέωσαν τη συνδρομή τους από τον Οκτώβριο 2014 και μετά. Εάν παρά ταύτα έχετε αμφιβολία σχετικά με την κατάστασή σας, επικοινωνήστε με την Γραμματέα της Εταιρείας.

Εκείνοι που θα επιθυμούσαν να γίνουν μέλη της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας και μετά να εγγραφούν στο Συνέδριο παρακαλούνται να ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ. Να μην αφήσουν μόνον την αίτηση για την τελευταία στιγμή γιατί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.

Όσοι θα ήθελαν να εγγραφούν στο Συνέδριο τις ημέρες διεξαγωγής του, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα πάρουν απόδειξη καταβολής των χρημάτων που θα δώσουν από την Επιτροπή Ερευνών του ΑΠΘ. Θα τους δοθεί μόνον ένα απλό αποδεικτικό.